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Hello, today I am going to post about Daehan Gopchang.

It's been a while, but it was very famous for Hwasa Gopchang, right?
So it was late, but I also went.
Before that, I mainly went to ox giblets.

Let’s look at the menu first??

 

This menu is not a menu at Gunja Station.
However, the price is the same and is attached as a reference.
In addition to the Gunja station, I tried the Guui station and Daehan Gopchang, but there was no price difference.

 

 

Before, I ordered 1 small gobchang + 1 small gobchang, but this time I ordered 2 small gobchang because I felt the daechang so much.

 

 

First of all, when you go in and sit at the table, you will be given kimchi stew.
And ordered the menu.
Boss~ This is a bottle of sogochang for 2 servings like the first time!!
Chamisul seems to have more bitter taste, and Jinro Is Bag seems to have a stronger alcohol scent, so I enjoy drinking it like the first time.

 

It's said to be out of pride, but it doesn't seem like it's unprimed?

But I've been to both Guui Station and Gunja Station and they came out in this state. Originally it seemed like this.

It's okay.!! I think it only needs to taste good.

 

 

For 2 servings of giblets, a little bit of salt and sweet pumpkin, pine oyster mushroom, enoki mushroom, onion, garlic and rice cake are served.

 

And an event unique to Daehan Gopchang?!! There is.
Do the same if you go to another point.
Fire show to taste fire!!!
I think it's good to get rid of the smell there.
First, give the giblets a little bit of fire with a torch, then sprinkle alcohol? and light them.

I asked what liquid was sprayed, but I can't remember. ㅠㅠ This guy's memory... ㅠ

 

After doing this, it is finished.

I was so hungry...I don't know if it's been the first time, but I think it takes more effort to eat delicious food.
It seems that I have already drank 3 glasses of soju while enduring hard.
I think so because I drink soju in a hurry.

 

 

Now I’m going to eat it deliciously~~

 

This is the finished shot!!
Add leek and stir-fry kimchi

When you drink it with soju, the true taste of giblets is completed.
Although it became famous because of the Korean Gopchang Hwasa, it seems to be delicious.

And there is a rumor that it was originally famous even before becoming famous because of Hwasa.

There are many branches and the price is not very expensive, and I recommend you to go there once.

After eating the giblets like that, you can finish by adding cheese topping to the fried rice of Kkakdugi.

Then, we will come to another delicious food next time~

 

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군자대한곱창 본점

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